Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Verbeterde pasvorm Osprey heupbanden

Verbeterde pasvorm Osprey heupbandenOsprey Crescent en Luna worden vanaf nu voorzien van een heupband die naar het lichaam is te vormen. De heupband kan in de winkel verhit worden met een speciale oven (ingesteld op een speciale temperatuur). Vervolgens kan de klant de heupband om doen en hij krijgt automatisch de vorm van de betreffende heup.

De toch al comfortable stevige heupband wordt zo nog beter dan dat hij al was. Als je besluit om de heupband (nog) niet voor te vormen functioneert hij sowieso net zo goed als de heupband van de vorige generatie Crescent en Luna. Die overigens al bekend stonden om de erg goede heupband.

Verder hebben de rugzakken alle details die een goede rugzak voor zware lasten moet hebben:
klep afneembaar en als heuptas te gebruiken, groot stretch mesh voorvak, uitneembaar vak voor de waterzak (los te gebruiken) en bevestigen voor optionele asseccoires.

De Crescent (heren) is verkrijgbaar in 70 L, 85L en 110L vanaf 299,00 Euro en de Luna (dames) verkrijgbaar in 60, 70 en 85 Liter vanaf 279,00 Euro.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.