Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine vernieuwt rugsysteem Diran-rugzakken

Lowe Alpine vernieuwt rugsysteem Diran-rugzakkenDe Diran van Lowe Alpine is ideaal instapmodel voor rugzakwandelaars, geschikt voor zowel een weekendtrip op de camping als een backbacking trip door Nepal of een bezoek aan het basiskamp van de Everest. Lowe Alpine heeft de packs nu uitgerust met het V-Trax rugsysteem.

Optimaal draagcomfort dankzij eenvoudige verstelling
Het goed afstellen van het rugpand van een rugzak maakt vaak het verschil tussen genieten van het uitzicht of continu moeten stoppen omdat de rugzak irriteert. Lowe Alpine maakt dat afstellen nu extra gemakkelijk met het nieuwe V-TRAX rugsysteem. Dit systeem is even vernuftig als gebruikersvriendelijk. In een handomdraai is de lengte van het rugpand versteld en kun je kilometerslang genieten van optimaal draagcomfort. Dit uiteraard ook dankzij de goed ondersteunende heupriem waarmee de Diran is uitgerust en die zorgt voor een zeer stabiele positie van de rugzak.

Alles gemakkelijk bij de hand
Het inpakken van de Diran rugzak is gemakkelijk dankzij het feit dat de rugzak is uitgerust met zowel een topingang als een ondervak met ingang. Beide vakken zijn daarbij overigens van elkaar gescheiden middels een verdeler die dankzij de ritssluiting ook volledig kan worden geopend. Aan de buitenkant is de rugzak uiteraard voorzien van meshvakken voor je drinkflessen, maar ook handige bevestigingspunten voor je wandelstokken of ander materiaal. Mocht niet alles in de rugzak passen, dan kun je het hoofdvak een stukje hoger sluiten, waardoor je 10 liter aan volume wint. Dit uiteraard zonder de stabiliteit van de rugzak in gevaar te brengen.

Ook in specifieke damesuitvoeringen
De Diran is er in twee verschillende maten voor heren (55:65 en 65:75), maar daarnaast ook in twee verschillende maten in de specifieke damesuitvoeringen: Diran ND50:60 en ND60:70. Deze modellen zijn niet alleen wat kleiner voor wat betreft volume, maar ook de ruglengte is meer aangepast aan de gemiddelde lengte van de vrouwelijke rug. De herenmodellen zijn overigens verkrijgbaar in twee verschillende lengtes (regular en large). Zowel het herenmodel (Anthracite/Grey, Monaco/Azure en Moss/Dark Olive) als het damesmodel (Anthracite, Blueprint en Greystone/Iron Grey) is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Andere features van de Lowe Alpine Diran
De Diran is een model met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeker gezien de vele features waar de pack over beschikt: Daisy chain bevestigingspunten, vakken op de heupriem, ijsbijllussen, intern topvak, zijcompressieriemen, borstriem met signaalfluit, zijvakken voor extra opbergruimte, handvat aan de voorkant, waterzakvak, sleutelclip, regenhoes, TipGripper (wandelstokbevestiging) , SOS-paneel en stretch flessenvakken aan de zijkant. Het gewicht van de rugzak varieert van 2,14 kilogram voor het kleine damesmodel tot 2,27 kilogram voor het grootste herenmodel.

Adviesverkoopprijs
De adviesverkoopprijs van de Lowe Alpine Diran rugzakken is vanaf EURO 169,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.