Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Wizard rugzak gaat overal mee naar toe

VAUDE Wizard rugzak gaat overal mee naar toeDe Wizard-serie van VAUDE bestaat uit veelzijdige dagrugzakken die niet alleen ideaal zijn om mee te nemen tijdens een wandeltocht, maar het prima doordeweeks doen als boodschappenrugzak of schooltas. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten is er altijd wel eentje die aan je wensen voldoet, zeker ook gezien de vele kleurcombinaties die verkrijgbaar zijn!

Een modernde daypack
De VAUDE Wizard, verkrijgbaar in de maten 18+4, 24+4 en 30+4 liter, is een moderne daypack die is voorzien van alle noodzakelijke features, maar zonder overbodige eigenschappen die je nauwelijks gebruikt. Hij is comfortabel dankzij het ventilerende mesh-rugpand en zeer praktisch dankzij onder andere de slimme organizer in het voorvak en de elastische zijvakken. En het feit dat je het volume met 4 liter kunt uitbreiden als dat nodig is maakt hem alleen maar meer geschikt om bijna altijd te gebruiken. De grote uitvoering van 30+4 is bovendien uitgerust met een extra apart bodemvak.

Slimme features voor extra comfort
Om het draagcomfort van de rugzak te vergoten heeft VAUDE de Wizard uitgerust met een aantal slimme features. Zo kun je het Easy Adjust rugpand zelf instellen op de spanning die je prettig vindt. De F.L.A.S.H. schouderbanden zijn perfect in te stellen op de lengte die nodig is voor optimaal draagcomfort. En tot slot past de heupband zich volledig aan de vorm van je lichaam aan. Tel daarbij de verstelbare borstband en de vele bevestigingsmogelijkheden op en je begrijpt waarom deze klassieker van VAUDE inmiddels overal op de wereld terug te vinden is.

Green Shape Label: milieuvriendelijk geproduceerd
De VAUDE Wizard draagt het eigen Green Shape Label van VAUDE. Deze wordt enkel toegekend aan producten die zeer milieuvriendelijk zijn geproduceerd van duurzame materialen. Daarnaast let VAUDE niet alleen op het milieu, maar nemen zij ook maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo wordt er streng gecontroleerd op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken wereldwijd. En omdat deze aan zeer hoge normen voldoen heeft VAUDE inmiddels ook al de Leader-status bereikt als lid van de Fair Wear Foundation, een onafhankelijke organisatie die toeziet op goede arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen, vooral in landen waar dat niet altijd vanzelfsprekend is.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.