Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SOG Sync is zowel multitool als riemgesp

SOG Sync is zowel multitool als riemgespSOG Knives heeft met de Sync I en Sync II twee bijzondere multitools op de markt gebracht. Bijzonder in die zin dat ze namelijk ook als riemgesp te gebruiken zijn en daarom ook zonder ze te gebruiken dus heel bruikbaar kunnen zijn.

Sync I Clampack, het kleine broertje
Er twee verschillende uitvoeringen van de Sync, waarvan de Sync I de kleinste uitvoering is. Deze multitool met een gewicht van 77 gram is dan misschien wel klein, maar herbergt toch nog 11 verschillende functies. Daaronder een tang met draadknipper, vijl met schroevendraaier, flessenopener, lemmet en een priem. De SOG Sync I Clampack kan gemakkelijk worden bevestigd aan de schouderband van je rugzak, zodat je hem altijd bij de hand hebt. De totale lengte van de multitool bedraagt 11,3 centimeter.

Sync II Clampack, de grootste van de twee
De grotere broer van de Sync I is logischerwijs de SOG Sync II Clampack. Deze multitool heeft niet alleen net even meer functies dan de Sync I (in totaal 12 wel te verstaan), maar is in alles ook een beetje groter. Zo is de lengte van het lemmet van het ingebouwde mes 5 centimeter, in tegenstelling tot de 4 centimeter van het mes van de Sync I. Ook de totale lengte van de SOG Sync II Clampack is groter, namelijk 14,8 centimeter. De Sync II heeft zoals gezegd in totaal 12 tools waaronder een tang met draadknipper, schaar, vijl met schroevendraaier, flessenopener, lemmet, priem etc. Het gewicht bedraagt 162 gram.

Altijd bij de hand
Of je nu de grote of de kleine Sync meeneemt: je grijpt nooit meer mis. Als riemgesp of gewoon bevestigd aan de schouderband van de rugzak is hij altijd direct voor het grijpen om een klusje te klaren. Ze zijn gemakkelijk los te koppelen en open te klappen. Beiden zijn gemaakt van stevig Roestvrijstaal en hebben een stijlvolle Bead blasted afwerking.

Voor meer informatie: https://www.sogknives.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SOG:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.