Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

UCO Sitka+ Table Top Lantarn brengt kampeerverlichting naar nieuw niveau

UCO Sitka+ Table Top Lantarn brengt kampeerverlichting naar nieuw niveauMet Sitka+ Table Top Lantarn brengt UCO kampeerverlichting naar een geheel nieuwniveau. Niet zomaar een lantaarn om op je kampeertafeltje te zetten voor bij een potje kaarten, maar een multifunctionele lantaarn die op verschillende manieren gebruikt kan worden.

Uitschuifbaar voor vergroting van lichtoppervlak
Veel kampeerlantaarns hebben tegenwoordig wel een dimfunctie, waarbij je voor de felheid van de lantaarn bijvoorbeeld uit 3 verschillende standen kunt kiezen. De Sitka+ Table Top Lantarn gaat echter een stapje verder: deze lantaarn kun je namelijk uitschuiven, zodat hij een groter oppervlak verlicht. Handig als je wilt kiezen tussen een beetje bij lichten van een potje kaarten tot het kunnen overzien de hele kaart op tafel als je de dagtocht van morgen aan het uitstippelen bent.

De kop van deze lamp is uit te schuiven van 32 to 66cm voor een groter lichtoppervlak daar waar nodig. Ingeschoven 360 lumen (70 uur), uitgeschoven 500 lumen (5 uur). Opladen in twee richtingen met USB
Je kunt de Sitka+ Table Top Lantarn opladen middels een USB-aansluiting. Maar tegelijkertijd is de lantaarn tevens voorzien van een krachtige USB powerbank functie 8800mAh om je telefoon, buitensporthorloge of GPS mee op te laden. Dus opladen in twee richtingen.

Noorderlichtmodus
Voor veel buitensporters is het zien van het noorderlicht een droom die nooit is uitgekomen. De UCO Sitka+ Table Top Lantarn brengt het gevoel van het noorderlicht een beetje dichterbij. Je kunt namelijk niet alleen kiezen uit verschillende lichtkleuren (rood, groen en blauw), maar deze ook in noorderlichtmodus elkaar langzaam laten opvolgen. Geeft toch een bijzondere sfeer in de tent! En voor buiten de tent is de lantaarn voorzien van een handige draaglus om hem overal mee naartoe te nemen.

Advies verkoopprijs van de UCO Sitka+ Table Top Lantarn bedraagt EURO 99,95.

Specificaties:

  • Handgreep / Materiaal: Kunststof
  • Batterij soort: Lithium
  • Lamp soort: LED
  • Lengte handgreep (cm): 13.5
  • Lengte totaal (cm): 31
  • Gewicht (gr): 1100
  • Aantal batterijen: 1
  • Brandduur: 70
  • Intensiteit / Lumen: 500
  • Prisma / Kwaliteit: 1 jaar


Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.uco-gear.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot UCO:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.