Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Speciale editie Native 5 voor 40-jarig bestaan van Spyderco

Speciale editie Native 5 voor 40-jarig bestaan van Spyderco40 jaar is een goede reden om een feestje te geven. Of om een zeer speciale versie van een zeer populair product uit te brengen, zoas Spyderco deed met de Spyderco Native 5 40th Ann Damascus Pe: een schitterend mes voor de echte liefhebbers.

De Native 5 is een bijzonder populair mes uit het assortiment van Spyderco. Speciaal om het 40-jarig bestaan te vieren hebben ze daarom een limited edition uitgebracht die goed laat zien hoe mooi een mes kan zijn. Uitgevoerd met Damascus DS93X Thor staal van de bekende Zweedse firma Damasteel. Het patroon van het lemmet is uniek voor elk model en voorzien van een met laser gegraveerd logo ter herinnering aan het 40-jarige bestaan van Spyderco.

Het heft is gemaakt van Carbon Fiber en voorzien van een mooi reliefpatroon. Dit heft is voorzien van een BackLock-vergrendeling verwerkt. Dit om te voorkomen dat het mes ongewild dichtklapt tijdens gebruikt.

Uiteraard is het mes voorzien van een riemclip, zodat je het mes overal met je mee kan dragen. Tenzij je er uiteraard voor kiest om het mes een bijzonder plekje te geven in een vitrine. Het is immers enkel in een zeer beperkte oplage geproduceerd en daardoor nu al een collectors item.

De Spyderco Native 5 40th Ann Damascus Pe heft een totale lengte van 17,7cm, waarvan 7,6 cm van het lemmet. Het totale gewicht van het mes bedraagt 79 gram. De adviesverkoopprijs van de Spyderco Native 5 40th Ann Damascus Pe bedraagt EURO 695,00 en hij is zoals gezegd slechts in zeer beperkte oplage geproduceerd en daarom enkel bij de gespecialiseerde dealers verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.spyderco.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Spyderco:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.