Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met Julbo Aerospeed ziet alles er sneller uit

Met Julbo Aerospeed ziet alles er sneller uitEen enorm breed zichtveld, perfecte ventilatie en altijd perfect op zijn plek. De Julbo Aerospeed is er speciaal voor sporters die net even een tandje extra bij zetten, die net even iets sneller gaan en die net even iets langer doorgaan om hun grenzen op te zoeken. Licht van gewicht, stabiel op de neus en 100% beschermd dankzij de grote photochromic REACTIV lens: dit je de Julbo Aerospeed.

Speciaal voor hyperactieve sporters
Ben je tijdens het sporten continue in beweging, dan wil je een zonnebril die je geen moment in de weg staat. Een breed zichtveld om alles direct te zien, een stevige en tegelijkertijd comfortabele pasvorm op je neus en gezicht en lenzen die niets onopgemerkt laten. Door bijvoorbeeld te beslaan of te weinig licht door te laten. De Julbo Aerospeed is voorzien van voorzien van het zogenaamde Air Link Temple system waardoor de bril een zeer laag gewicht kan combineren met comfortabele pasvorm. De pootjes zijn bovendien voorzien van Grip Tech-materiaal, dat ervoor zorgt dat de bril tijdens het actief sporten perfect blijft zitten. Dit uiteraard in combinatie met 3D Nose Fit, waardoor je de bril perfect aan kunt passen op de vorm van je neus.

Panoramisch zichtveld
Julbo stelt de Aerospeed onder andere beschikbaar met een extra grote hoogwaardige photochromic REACTIV lens. Hierdoor heb je als het ware een panoramisch zichtveld en hoef je dus niet bang te zijn dat de randen van de bril je storen bij het trailrunnen of mountainbiken. De Zebra Light of Zebra Light Red lenzen passen zich razendsnel aan het omgevingslicht aan, van klasse 1 tot klasse 3. Hierdoor heb je onder alle omstandigheden goed contrast en hoef je dus niet je bril af te zetten als de route even door een schaduwrijk stuk in het bos voert.

Goede ventilatie tijdens zware inspanning
Sta je net op de pedalen om de klim zo snel mogelijk af te ronden of ga je net de laatste ronde van je training in, beslaat je bril en moet je stoppen om deze schoon te maken of hem af te zetten. Dat behoort met de Aerospeed zeker tot het verleden, want de Aerospeed dankt zijn naam onder andere aan het feit dat lucht letterlijk aan alle kanten kan circuleren. De vorming van condens tijdens zware inspanning behoort daarmee volledig tot het verleden. Niet alleen bij zomerse activiteiten overigens, maar bijvoorbeeld ook als je de bril in de winter draagt tijdens het sneeuwschoenwandelen of langlaufen.

De Julbo Aerospeed heeft een adviesverkoopprijs van EURO 99,95 met Spectron 3CF lens en EURO 174,95 met photochromic REACTIV lens.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.