Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Globetrotter haalt thuisdroger naar Nederland

Globetrotter haalt thuisdroger naar NederlandVoor al diegenen die zelf voedsel willen drogen heeft Globetrotter buitensportvoeding dit Zwitserse precisie apparaat naar Nederland gehaald: de thuisdroger van Stockli.

Het bestaat uit een verwarmingselement en een ventilator, gekoppeld aan een timer, in een cilindrisch, grijs, kunststof huis. Standaard zijn drie roosters bijgeleverd waardoor de warme luchtstroom het vocht van het voedsel kan afvoeren. Drie roosters zijn voldoende voor ± 1.5 kg.

Met de thuisdroger wordt het de buitensporter makkelijk gemaakt om zelf voedsel te drogen. Ook kan de overdadige oogst uit de tuin op deze manier prima worden geconserveerd.

De Stockli thuisdroger wordt geleverd met droogrecepten en heeft als verdere specificaties:
Doorsnede: 32 cm
Hoogte 27 cm
Gewicht 3.2 kg
230 V/50Hz, 600W

Globetrotter zal de Stockli thuisdroger aan gaan bieden voor de prijs van Euro 112.50. Daarnaast zijn er nog extra roosters los te koop. Het droogapparaat kan zo opgebouwd worden tot maximaal negen lagen. Prijs per twee stuks: Euro 16.50.

Voor meer informatie: https://www.globetrotter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Globetrotter (buitensport-voeding):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.