Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine AirZone Camino Trek voor meerdaagse tochten

Lowe Alpine AirZone Camino Trek voor meerdaagse tochtenMaak je meerdaagse huttentochten of ga je gewoon graag lange tijd met weinig gewicht op pad, dan is de AirZone Camino Trek van Lowe Alpine een ideale rugzak om al je uitrusting zo comfortabel mogelijk op je rug mee te dragen.

Comfort staat voorop met AirZone rugpaneel
De AirZone Camino Trek is uitgerust met het zeer comfortabele AirZone rugpaneel. Het draagcomfort wordt merkbaar vergroot als je geen drukpunten op je rug hebt, als de ventilatie op je rug voldoende aanwezig is en je het rugpand, schouderbanden en heupriem perfect kunt afstellen op je eigen lichaam. En dat is precies wat het AirZone rugpand mogelijk maakt. Middels mesh wordt gegarandeerd dat lucht vrij kan circuleren tussen rug en rugzak, terwijl het contact met de rug tot een minimum is beperkt. Een minimum, maar zonder in te leveren op stabiliteit. Je wilt immers niet dat je rugzak tijdens het wandelen gaat wiebelen op je rug.

AdaptiveFit heupriem
Die stabiliteit wordt onder andere ook verkregen dankzij de AdaptiveFit heupriem. Zoals de naam als doet vermoeden past deze heupriem zich volledig aan de vorm van je lichaam aan. De voering is voldoende zacht om prettig aan te voelen op de heupen, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de heupriem stevig blijft zitten. Gemakkelijk strakker te trekken door de riemen naar binnen te trekken en uitgerust met kleine, maar praktische zakjes aan de buitenzijde van de heupriem.

10 liter extra als het nodig is
De AirZone Camino Trek van Lowe Alpine heeft in de naamaanduiding twee cijfers staan, zoals bijvoorbeeld de 30:40 en de 40:50. Deze beide cijfers staan voor het volume van de rugzak. Twee cijfers, want indien nodig kan het volume van de rugzak met 10 liter worden uitgebreid door het topvak hoger van het hoofdvak af te plaatsen. Maar wellicht heb je dat niet nodig, want de rugzak is voorzien van een groot aantal opbergmogelijkheden. De meest in het oog springende daarvan is wellicht de Versatile SpiderPlate aan de buitenzijde. Dankzij deze multifunctionele plaat met bungee-elastiek kun je bijvoorbeeld natte kleren, klimhelm of ander materiaal aan de buitenzijde van je rugzak opbergen.

Diverse maten en kleuren
De Lowe Alpine AirZone Camino Trek is er in diverse modellen en kleuren. Voor de heren zijn 30:40 (1,43 Kg) en 40:50 (1,53 Kg) in de kleuren Black en Azure. Er is ook een speciaal damesmodel (aangeduide met ND) met een volume van 35:45 liter en een gewicht van 1,46 Kg.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.