Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AirZone Camino Trek van Lowe Alpine biedt goed geventileerd draagcomfort onderweg

AirZone Camino Trek van Lowe Alpine biedt goed geventileerd draagcomfort onderwegDe nieuwe AirZone Camino Trek van Lowe Alpine is een goed ventilerende en comfortabele rugzak voor meerdaagse trekkings en dagwandelingen. Voorzien van het bekende AirZone rugpand en een AdaptiveFit heupband biedt deze rugzak veel draagcomfort onderweg.

Aan opbergmogelijkheden is er zeker geen tekort op de AirZone Camino Trek van Lowe Alpine, want de rugzak is uitgerust met een groot hoofdcompartiment dat wordt gescheiden met een wegritsbare tussenbodem. Aan de buitenkant zijn daarnaast diverse stretch vakken geplaatst aan de zijkant, welke plaats bieden aan bijvoorbeeld drinkfles of klein materiaal. Een stretch bungee cord biedt de mogelijkheid om je natte regenjack aan de buitenzijde te bevestigen, maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor je slaapmat. Extra bevestigingspunten maken het geheel aan opbergmogelijkheden compleet.

Lowe Alpine heeft in de loop der jaren een enorme hoeveelheid aan know-how opgebouwd als het gaat om rugzakken en draagcomfort. Het AirZoneĀ™ rugpand is het resultaat van het zoeken naar comfort voor wat betreft het dragen van gewicht op je rug en het comfort van geen natte rug hebben tijdens het lopen. Het rugpand is gemaakt met zo weinig mogelijk gaas zodat er weinig contact tussen de rug en het gaas is, waardoor er meer ventilatie tussen rug en rugzak plaats kan vinden. Hierdoor heb je minder snel last van een zweterige rug. Daarnaast is het rugpand uiteraard perfect af te stellen op de rug en de lengte van de drager.

Hetzelfde geldt voor de AdaptiveFitĀ™ heupband. Zoals de naam al doet vermoeden past deze heupriem zich volledig aan de vorm van de heupen van de drager aan. Of dat nu een man of een vrouw is, want er zijn ook speciale damesmodellen van de rugzak verkrijgbaar (te herkennen aan de ND als toevoeging op hun naam). Het voordeel van een perfect gevormde heupriem is niet alleen dat hij bijzonder prettig aanvoelt tijdens het lopen, maar dat hij ook helpt bij het bewaren van de stabiliteit als het pad wat minder vlak is en er bijvoorbeeld geklauterd moet worden.

De Lowe Alpine AirZone Camino Trek is voor heren verkrijgbaar in twee inhoudsmaten: 30:40 en 40:50 en in twee ruglengten: M/L en L/XL. De damesversie ND heeft een inhoud 35:45 en een ruglengte S/M. De adviesverkooprijs is vanaf EURO 119,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.