Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Levity, de extreem lichte rugzak van Osprey

Levity, de extreem lichte rugzak van OspreyVoor de minimalistische backpacker is er de Levity. Deze rugzak is een synergie van revolutionair materiaal en design waarmee een nieuw hoogtepunt wordt bereikt op het vlak van ultralichte ventilatie.

In een sector waar innovatie continu grenzen verlegt van wat er technisch mogelijk is, worden Osprey's producten voortdurend lichter. De Levity is een voorbeeld van hoe de grenzen van het mogelijke worden geherdefinieerd. Deze rugzak tart de norm dankzij het geïntegreerde en waanzinnige comfortabel geventileerd rugsysteem, een essentiële set functies en een high-tech stof om onze allerlichtste rugzak ooit te ontwerpen.

De Levity is de ultieme rugzak voor minimalistische hikers en backpackers. Voor hen is besparen op gewicht zowat het belangrijkste dat er bestaat. Voor minimalistische hikers van meerdaagse tochten is de Levity de ideale lichtgewicht rugzak om de meest essentiële zaken mee te nemen tijdens hun avonturen.

Features van de Osprey Levity
- Ultralicht zwevend Airspeed trampoline mesh rugsysteem
- ExoForm mesh heupgordel en schouderbanden
- Aan twee kanten bereikbare zijzakken met InsideOut compressiekoord
- Afneembare compressiekoorden aan de zijkanten
- Zak in stof aan voorzijde onderaan
- Geïntegreerd vak voor drinksysteem en intern compressiebandsysteem

De Osprey Levity is verkrijgbaar in de maten: S, M en L. Adviesverkoopprijs: Levity 45 - 260,00 EURO en Levity 60 - 280,00 EURO.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.