Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bynolyt Voyager WP 8x34: lichtgewicht verrekijker voor actieve natuurliefhebbers

Bynolyt Voyager WP 8x34: lichtgewicht verrekijker voor actieve natuurliefhebbersDe nieuwe verrekijker Voyager WP 8×34 van Bynolyt is bij uitstek geschikt voor actieve natuurliefhebbers. Dankzij het lage gewicht van 420 gram - en dat voor een midsize verrekijker - merk je nauwelijks dat je een kijker meedraagt. De achtmaal vergroting is ideaal voor flora-, vogel- en wildobservaties.

De Voyager geeft een zeer helder en contrastrijk beeld. De multi-coatings op de objectieven zorgen er namelijk voor dat de lichttransmissie optimaal wordt verwerkt, waardoor je minder last hebt van schittering. Het ergonomische scherpstelwiel is erg prettig in gebruik. Dankzij de open-brug constructie is de kijker ook met kleine handen zeer goed te bedienen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
De twist-up oculairrubbers en de grote uittredepupil zorgen ervoor dat de kijker ook geschikt is voor brildragers. De oogkapjes voelen comfortabel aan, zijn draaibaar en hebben een instelbare oogafstand om onder andere ongewenste lichtinval te voorkomen. De Voyager is compact dankzij het dakkantprisma, dat wil zeggen dat objectieven en prisma’s recht achter elkaar staan. De prijs- kwaliteitverhouding van de vederlichte Voyager is uitstekend gezien de prestaties en de garantie van 25 jaar.

Informatie
De Bynolyt Voyager 8×34 WP is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. De kijker wordt geleverd inclusief opbergtas en riem. Consumentenadviesprijs EURO 179,00.

Specificaties Bynolyt Voyager WP 8×34
- Vergroting: 8x
- Diameter objectief: 34 mm
- Zicht op 1000m: 124
- Gewicht: 420 g
- Uittredepupil: 4,25 mm
- Close focus: 4m
- Oogafstand: 17,4 mm
- Type prisma: Dakkant

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bynolyt:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.