Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe outdoor-smartphone Land Rover Explore aangekondigd op ISPO

Nieuwe outdoor-smartphone Land Rover Explore aangekondigd op ISPOLand Rover en Bullitt Group hebben op de ISPO de nieuwe Land Rover Explore onthuld. Deze Android-smartphone is speciaal ontworpen om de zwaarste omstandigheden tijdens je outdoor-activiteiten te kunnen doorstaan. Op ISPO werd de telefoon direct bekroond met een ISPO Award in de categorie Outdoor Tools and Equipment.

De Land Rover Explore combineert een extra robuuste behuizing en langebatterijduur met een stijlvol design, dat even geschikt is voor de buitenlucht als op kantoor. De telefoon kan onderweg aangepast worden aan de omstandigheden door middel van de extra hardware packs met elk zijn eigen functionaliteit. Het standaard meegeleverde Adventure Pack vervangt op zichzelf staande GPS-apparaten dankzij de sterke GPS patch-antenne, extra batterijduur en topografische stafkaarten van Skyline, en augmented reality-functie van ViewRanger.

De Land Rover Explore is ontworpen om het outdoor-leven te doorstaan. De telefoon overleeft vallen van grote hoogte, zout en zoet water en extreme tempraturen en tempratuurschommelingen. Dankzij deze bescherming blijft de telefoon altijd werken en bereikbaar, ook als de gebruiker zware regenbuien, modderige trails en extreme kou moet doorstaan. De telefoon is ontworpen in nauwe samenwerking met Land Rover: inspiratie voor het design komt onder andere van de grille en koplampen van de Land Rover Discovery en reflecteert zo de robuuste elegantie van het merk.

"We zijn opgetogen dat we samen met Bullitt Group hebben kunnen werken aan een smartphone die we allemaal zouden willen hebben", zegt Joe Sinclair, Director of Branded Goods and Licensing bij Jaguar Land Rover. "De perfecte combinatie van design en functionaliteit belichaamt het Land Rover-dna en zorgt ervoor dat onze klanten zelfverzekerder, langduriger en verder de wijde wereld in kunnen."

"Voortbordurend op onze toonaangevende positie in de markt voor 'rugged' telefoons zien we dat gebruikers in toenemende mate ontevreden zijn over normale smartphones", zegt Peter Stephens, CEO van Bullitt Group, de wereldwijde licentiehouder voor de Land Rover Explore. "De fragiliteit en slechte batterij weerhoudt gebruikers ervan hun telefoon te gebruiken tijdens bepaalde activiteiten die voor hen belangrijk zijn. We hebben alles wat we weten in de Land Rover Explore gestopt om zo een smartphone te maken die uitermate geschikt is voor alle outdoor-activiteiten, en die er toch goed uitziet. We verheugen ons om te zie hoe en waar de Land Rover Explore onze klanten gaat brengen."

De Land Rover Explore wordt standaard geleverd met het Adventure Pack voor extra GPS-functionaliteit. De telefoon kost EURO 649 is vanaf mei 2018 verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.landroverexplore.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Land Rover:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.