Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm Power Bank Infinity laadt zelfs je laptop op

Xtorm Power Bank Infinity laadt zelfs je laptop opXtorm, marktleider in mobiele laadoplossingen, lanceert een extra sterke power bank om je mobiele leven makkelijker te maken. Deze power bank is namelijk krachtig genoeg om zelfs een laptop op te laden, via USB-C. De Power Bank Infinity maakt deel uit van de innovatieve en stijlvolle Xtorm Power Bank range, de XB2-lijn. De Power Banks uit deze productlijn bieden unieke eigenschappen en hebben een weldoordacht design dat bekroond is met twee prestigieuze designprijzen: de Red Dot Design Award 2017 en de iF DESIGN AWARD 2017.

Eindeloos opladen
Met de Power Bank Infinity kunt u mobiele apparaten eindeloos opladen, waar u ook bent. Deze Power Bank heeft een interne batterij van 26.800mAh, waarmee je over genoeg energie beschikt om een smartphone 13 keer of een tablet of MacBook minstens 1,5 keer op te laden. Er kunnen 4 apparaten tegelijkertijd worden opgeladen omdat de powerbank naast een USB-C aansluiting ook nog beschikt over 3 gewone USB aansluitingen.

Ideaal voor je laptop
De Power Bank Infinity beschikt over een USB-C poort met een output van 45 Watt, dus zelfs de nieuwste MacBooks en andere laptops met USB-C aansluiting kunnen worden opgeladen met de bijgeleverde USB-C naar USB-C laadkabel. De Power Bank Infinity is tevens voorzien van een uitneembare ingebouwde USB-C en micro USB kabel. Hiermee kunt u uw overige mobiele apparaten en smartphones eenvoudig opladen.

Onmisbaar
De 45W USB-C Power Bank Infinity biedt de ideale laadoplossing voor als u een langere tijd geen toegang heeft tot een stopcontact, bijvoorbeeld tijdens een zakenreis of vakantie. Laad uw smartphone, tablet, MacBook of andere USB-C laptop op waar en wanneer u dat wilt!

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.