Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trekking Mahlzeiten komt naar Nederland

Trekking Mahlzeiten komt naar NederlandSteeds meer Nederlandse buitensporters ondervinden het gemak van goed instant droogvoedsel. Een reden voor Trekking Mahlzeiten om zich ook op Nederland te richten.

Trekking Mahlzeiten is op dit moment slechts bij enkele winkels in Nederland en Belgiƫ verkrijgebaar. Die weinige winkels betrokken hun voorraad dan ook in veel gevallen rechtstreeks bij de Duitse fabrikant. Vanaf februari heeft Trekking Mahlzeiten echter een vaste vertegenwoordiging in Nederland en zal het dus op veel meer plaatsen en in ruimere mate aanwezig zijn.

Het assortiment van Trekking Mahlzeiten bestaat uit verschillende soorten maaltijden en bijgerechten. Ook zaken als keks, Pemmikan (vet) en poedermelk maken deel uit van het aanbod. De maaltijden zijn verpakt in zowel enkel- als dubbelverpakkingen zodat de buitensporter precies kan aanschaffen wat hij/zij denkt nodig te hebben.

Adviesverkoopprijs van de maaltijden ligt tussen de 4,10 en 5,45 Euro, terwijl er ook grootverpakkingen van bijvoorbeeld soep (10 porties) zijn voor 6,40 Euro.

Voor meer informatie: https://www.trekking-mahlzeiten.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.