Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

True Utility Seven, de multitool met zeven onmisbare functies

True Utility Seven, de multitool met zeven onmisbare functiesTrue Utility doet diens naam eer aan met de Seven, een multitool met zeven onmisbare functies waaronder een tang met draadknipper, een flesopener en natuurlijk een vlijmscherp mes. En dat alles in een ultra compacte multitool die gemakkelijk in je broekzak past.

Multitool met 7 essentiƫle functies
De Seven dankt zijn naam aan de zeven essentiele functies die deze compacte multitool te bieden heeft. Allereerst zijn er de stevige tang met draadknipper en de kruiskopschroevendraaier. Maar daarnaast heeft de tool ook twee verschillende messen: een glad mes voor gewoon snijden en een zaagmes voor het doorzagen van dunnen takken. De kruiskopschroevendraaier zit verwerkt in de flessenopener. De tool wordt gecompleteerd door de karabijnhaak, waarmee hij gemakkelijk aan broekriem of rugzak kan worden gehangen.

Eigenschappen
True Utility heeft de Seven gemaakt van stevig roestvrijstaal, met een handgreep van geanodiseerd aluminium. De lengte van het lemmet bedraagt 5 centimeter, terwijl de multitool een totale lengte heeft van 12,5 centimeter als hij volledig is opengeklapt. Hij weegt net iets meer dan 100 gram en uiteraard wordt hij geleverd in de bekende waterdichte en stevige case die net als de tool zelf altijd van pas komt.

Adviesverkoopprijs van de True Utility Seven bedraagt EURO 14,95.

Voor meer informatie: https://www.true-utility.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot True Utility:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.