Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klassiek Buck Knife nu in speciale geschenkverpakking

Klassiek Buck Knife nu in speciale geschenkverpakkingOnder de echte messenkenners is de Buck Hunter 110 een absolute klassieker. Uitgevoerd met ebbenhouten handgreep en een BackLock is dit mes wereldwijd befaamd vanwege de robuustheid en betrouwbaarheid. Speciaal voor de feestdagen is de Buck 110 Folding Hunter nu verkrijgbaar in een speciale (limited edition) geschenkverpakking.

De Folding Hunter is voor veel messenkenners één van de oorspronkelijke buitensportmessen. Niet alleen jagers, maar ook bushcraftliefhebbers en andere buitensporters hebben de kracht en betrouwbaarheid van de Buck 110 al jarenlang geroemd. Het mes is dan ook een ware klassieker onder de buitensportmessen. Reden voor Buck Knives om nu met een speciale uitvoering te komen, waarbij het mes schitterend verpakt is in een tinnen geschenkblik met opdruk. Uiteraard voorzien van de nodige uitleg over deze klassieker.

Het mes is gemaakt van betrouwbaar 420HC staal (met een hardheid van 58) en voorzien van een ebbenhouten handgreep die zorgt voor die authentieke look van het mes. Een backLock zorgt voor extra veiligheid, terwijl een bijgeleverd lederen etui het mes beschermt als het niet gebruikt wordt. Het Clip Point lemmet heeft een lengte van 9,5 centimeter, de totale lengte van het mes bedraagt 22 centimeter. Het mes weegt 204 gram.

De Buck 110 Folding Hunter is slecht beperkt beschikbaar in deze speciale tinnen geschenkverpakking en is daarmee het ideale geschenk voor de echte messenliefhebber.

Adviesverkooprijs: EURO 99,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.buckknives.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buck Knives:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.