Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Waterdichte rugzakken van Nomad

Waterdichte rugzakken van NomadHet Nederlandse Nomad komt eind november met waterdichte rugzakken op de markt. De kleurrijke 'Tahan' rugzakken worden afgesloten met het bekende rol- en kliksysteem, waardoor een waterdichte sluiting verzekerd is.

De Tahan is uitgevoerd is uitgevoerd in stevig 420D nylon en heeft een confortabel foam rugsysteem. De ergonomisch gevormde schouderbanden zorgen voor meer draagcomfort, terwijl binnenin twee extra vakken zorgen dat de boel een beetje geordend opgeborgen kan worden. Tevens zit er aan de voorkant een vak dat met een rits kan worden afgesloten.

Tegelijkertijd met deze Tahan-daypacks introduceert Nomad de 'Maji'-serie, bestaande uit schouedertassen. Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en hebben dezelfde eigenschappen. Allebei hebben ze een pakvolume van 20 liter.

Beide series zullen verkrijgbaar zijn in vijf vrolijke kleuren: black, grey, raf
blue, apple en deep red.

Adviesverkoopprijs van de Tahan daypack bedraagt Euro 79,95, terwijl de Maji schoudertassen voor Euro 69,95 verkocht zullen worden.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.