Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Schoenen en sporttas fris met SmellWel

Schoenen en sporttas fris met SmellWelSmellWell is een nieuw, effectief product dat zorgt voor een frisse, schone geur in schoenen, sporttassen, kleding en vakantiekoffers. De zakjes van SmellWell hebben allerlei hippe kleuren en belangrijker nog, ze pakken het probleem bij de bron aan en elimineren nare geurtjes volledig. Ze absorberen vocht, verspreiden een frisse geur en zijn milieuvriendelijk.

Vocht en zweet in schoenen of sportuitrusting zijn vaak een broedplaats van bacteriën. Hierdoor ontstaan onprettige geurtjes. Deze worden het meest effectief verwijderd door het absorberen van vocht. De bacteriën worden niet gedood, maar de ideale leefomgeving wordt door de zakjes volledig weggenomen. SmellWell is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kan, als het na vier maanden is uitgewerkt, probleemloos worden weggegooid.

Vele toepassingen
Leg als je thuiskomt van het sporten één SmellWell zakje in elke schoen en laat ze een nacht inwerken. De volgende dag zijn je schoenen droog en fris, en verspreiden ze een aangename geur. Voordat je je schoenen aantrekt, leg je de Smellwell zakjes gewoon in een ander paar schoenen. Op die manier werken ze in twee paar schoenen tegelijk.

De zakjes zijn niet alleen handig voor sporters, maar ook effectief voor het verfrissen van laarzen, skischoenen, werkkleding en handschoenen. Ze werken ook in je auto of in de hal van je woning. SmellWell kan meerdere malen gebruikt worden en blijft tot wel vier maanden een frisse geur afgeven.

Informatie
SmellWell is verkrijgbaar in de schoenenwinkel, sportwinkel, outdoorwinkel en via webshops. Consumentenadviesprijs EURO 9,95 (per paar verpakt).

Voor meer informatie: http://smellwell.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: