Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert sterkste Power Bank ooit

Xtorm lanceert sterkste Power Bank ooitXtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, lanceert ultra een robuuste Power Bank die voldoet aan militaire standaarden. De Waterproof Power Bank Limitless 10.000 is de ultieme survival gadget om mobiele apparaten op te laden tijdens outdoor avonturen.

De Power Bank Limitless heeft een extreem sterke, schokabsorberende behuizing en is voorzien van een interne batterij van 10.000mAh. Met deze grote batterij kunnen mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en gps meerdere keren opgeladen worden voor het nodig is de Power Bank zelf weer op te laden. Ook beschikt de Limitless over twee USB-uitgangen waardoor deze twee mobiele apparaten tegelijk kan opladen.

Verslaat alle elementen
De Power Bank is getest onder de meest extreme omstandigheden volgens de MIL-STD-810, een test die wordt gebruikt voor producten die geschikt zijn voor de Amerikaanse landmacht, luchtmacht en marine. Bovendien is de Limitless volledig water-en stofdicht met een IP-codering van 68.

Redder in nood
Dankzij de ingebouwde zaklamp is er altijd licht in de duisternis met de Power Bank Limitless. In gevaarlijke situaties kan de Power Bank zelfs levens redden door de SOS-functie van de zaklamp in te schakelen.
Al met al biedt de sterke Power Bank Limitess de perfecte mobiele laadoplossing tijdens outdoor activiteiten. Dankzij de grote interne batterij en sterke behuizing kunnen mobiele apparaten in elke situatie worden opgeladen.

Prijs en beschikbaarheid
De advies verkoopprijs van de AL421 Power Bank Limitless 10.000 is EURO 89,-. De Power Bank is vanaf medio oktober verkrijgbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.