Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nokian Finnjagd Footwear, de comfortabele regenlaars voor lange wandelingen

Nokian Finnjagd Footwear, de comfortabele regenlaars voor lange wandelingen Het Finse merk Nokian Footwear introduceert de Finnjagd, een lichtgewicht regenlaars speciaal gemaakt om langere afstanden te wandelen zonder dat je voeten moe worden. De laars is voorzien van extra verstevigingen bij de hiel, de tenen en aan de zijkant van de laars. De vervangbare zool in de laars en de hielstructuur absorberen de schokken tijdens het lopen zodat de rug goed wordt ontzien.

De handgemaakte regenlaarzen zijn vervaardigd van natuurrubber en beschermen je voeten tegen alle weersomstandigheden. Natuurrubber is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. De laarzen zijn ideaal voor actieve wandelaars, paardenliefhebbers, vogelspotters en andere buitenmensen.

Twintig onderdelen
Met behulp van de veters aan de achterkant trek je de laars strakker aan zodat deze goed afsluit, zo blijft ook de warmte in de laars. De regenlaarzen van Nokian Footwear zijn gemaakt om met dikke wollen sokken te dragen. Om een goede pasvorm te garanderen, wordt elke regenlaars gemaakt uit twintig onderdelen.

Informatie
Nokia Footwear Finnjagd regenlaarzen zijn verkrijgbaar in blauw en groen bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber. Winkeladviesprijs EURO 103,00.

Voor meer informatie: https://www.nokian-laarzen.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nokian:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.