Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Wenger Evolution-serie

Nieuwe Wenger Evolution-serieWenger, makers van het Swiss Army knife, doen een gewaagde stap voorwaarts in de evolutie van het wereldwijd bekende mes: de vorm van de Wenger Knives wordt vernieuwd in de nieuwe Evolution serie.

Iedereen kent het zwisterse zakmes met de rode heften: simpel, eenvoudig en o zo makkelijk in het gebruik. WEnger bewijst echter met de nieuwe Eveoltuon serie dat zelfs een perfect product verbeterd kan worden: de grip van de nieuwe messen is beter en het ligt fijner in de hand.

De ergonomische greep van de nieuwe messen maakt dat ze beter in de hand liggen tijdens het gebruik. In plaats van plat zijn de rode schalen nu dan ook 3d gevormd, met een uitsparing voor de duim. Op die manier kan het met niet meer uit de hand glijden.

De nieuwe serie messen liggen niet alleen goed in de hand, ze zien er ook nog eens veel stijlvoller uit. En uiteraard komen er verschillende modellen op de markt, van eenvoudige met slechts enkele functies tot zeer uitgebreide zakmessen met meer dan 10 verschillende functies.

Adviesverkoopprijs vanaf 12,95 Euro.

Voor meer informatie: https://www.victorinox.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox Delémont:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.