Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowland Outdoor brengt Klymit slaapmatten naar Nederland

Lowland Outdoor brengt Klymit slaapmatten naar NederlandKlymit, het Amerikaanse merk van innovatieve slaapmatten, is sinds kort ook goed verkrijgbaar in Nederland dankzij Lowland Outdoor in Maarsbergen. Sinds kort levert Nederlands bekendste slaapzakken-fabrikant deze matten namelijk direct uit voorraad aan winkels in het hele land.

Klymit slaapmatten zijn direct te herkennen aan hun specieke vormgeving, waarbij uitsparingen gebruikt worden om gewicht te besparen en het pakvolume van de slaapmatten klein te houden. Toch zijn ze bijzonder comfortabel om op te liggen, juist ook vanwege de innovatieve zone-verdeling op de matten.

Het assortiment Klymit slapmatten is grofweg te verdelen in drie verschillende groepen: de standaard-matten, welke vervolgens weer verkrijgbaar zijn in onder andere insulated en luxe uitvoeringen, de double matten die voor twee personen geschikt zijn en de ultralite matten waarbij speciale aandacht is besteed aan het gewicht van de matten. Daarnaast zijn er ook nog enkele speciale producten, zoals een comfortabel hoofdkussen en de minimalistische Inertia O Zone slaapmat voor de grammenjagers.

Lowland Outdoor kan alle matten direct uit voorraard leveren. Niet alleen aan winkels, maar ook particulieren. Deze laatste groep kan de matten onder andere direct via de website van Lowland bestellen: http://www.lowlandoutdoor.nl/nl/klymit-slaapmatten/

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.klymit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.