Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo brengt update van ultieme Explorer bergsportbril

Julbo brengt update van ultieme Explorer bergsportbrilDe Julbo Explorer is misschien wel de meest succesvolle bergsportbril allertijden. Maar bergsport verandert en dus werd het tijd om ook de Explorer een update te laten ondergaan. En dus introduceerde Julbo onlangs de EXPLORER 2.0: nog ergonomischer, nog betere ventilatie, smaller en stijlvoller.

De vernieuwde Explorer 2.0 is verkrijgbaar met verschillende soorten lenzen, waaronder de Spectron 4 lens, Alti Arc 4 mineraal glas of fotochromatische Zebra of Cameleon lens. Daardoor is er een model voor elke tak van bergsport en is de bril ideaal voor in het ruige terrein of voor de wintersporter die graag met een goede zonnebril op de berg op/af gaat.

De bril beschikt over de bekende afneembare zijkapjes die extra bescherming bieden tegen de zon tijdens het lopen op een gletsjer. De poortjes zijn volledig naar wens te buigen, zodat de bril altijd perfect aansluit op het hoofd. De zogenaamde Grip Nose zorgt ervoor dat de bril stevig op de neus zit zonder te klemmen en daardoor ook tijdens het klimmen perfect blijft zitten.

Dankzij het brede zichtveld van de lenzen en de ronde vorm van de bril biedt deze een breed blikveld. Voor brildragers kan de bril eventueel worden uitgerust met corrigerende lenzen (RX Trem), waardoor het onhandige gebruik van dubbele bril of opzetstukje kan worden voorkomen.

Uiteraard is de bril voorzien van een goed verstelbaar koord voor achter het hoofd of om de bril even los om de nek te hangen. Dat alles uiteraard in een beschermend hoesje om de bril in te vervoeren tijdens het reizen.

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.