Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Drie nieuwe zakmessen van Leatherman: Skeletool KBX, Juice CS3 en Juice B2

Drie nieuwe zakmessen van Leatherman: Skeletool KBX, Juice CS3 en Juice B2Leatherman introduceert drie nieuwe zakmessen. De Skeletool KBX is een compact outdoor-zakmes dat je eenvoudig met één hand kunt openen. De Leatherman Juice CS3 is een kleine multifunctionele tool, uitgerust met kurkentrekker, schaar en flessen- en blikopener. En de Leatherman Juice B2 is een ultralichte tooltje dat is uitgerust met twee verschillende messen van 420HC staal, een glad lemmet en en een gekarteld lemmet.

Leatherman introduceert Skeletool KBX, compact en sterk, EURO 44,95
Leatherman introduceert de Skeletool KBX, een compact outdoor-zakmes dat je eenvoudig met één hand kunt openen. Het mes is robuust, sterk en toch zeer licht van gewicht. Een echt werkpaard dat je overal mee naartoe neemt, in broek- of rugzak. Het lemmet is gemaakt van 420 HC roestvrijstaal en is half gekarteld voor het snijden van touw. Het aluminium heft ligt lekker in de hand en biedt een stevige grip. De clip op de achterzijde doet tevens dienst als flesopener. Het uitgeklapte mes is 15 cm lang en weegt 38 gram. Leatherman Skeletool KBX is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren groen, zilver en blauw. Het outdoorzakmes is ook verkrijgbaar met een volledig glad lemmet: Leatherman Skeletool KB. In de kleur zwart.

Nieuw: Leatherman Juice CS3, multifunctionele tool, EURO 44,95
De Leatherman CS3 is een kleine multifunctionele tool, uitgerust met kurkentrekker, schaar en flessen- en blikopener. Een echte basic: licht van gewicht en ideaal om altijd bij de hand te hebben. De praktische tool is de perfecte assistent voor een gezellige avond met een mooie fles wijn. De CS3 heeft geen mes en is dus geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. De Leatherman Juice CS3 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren blauw, groen en oranje.

Nieuw: Leatherman Juice B2, EURO 34,95
De Leatherman Juice B2 heb je altijd op zak. Dit ultralichte tooltje is uitgerust met twee verschillende messen van 420HC staal: één glad lemmet en één gekarteld lemmet. Een ideale reisgenoot voor op de camping of om onderweg kleine klusjes snel op te lossen. Het uitgeklapte zakmes is 14,9 cm lang en weegt 42 gram. Ingeklapt meet het 8,2 cm. De Leatherman Juice B2 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.leatherman.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Leatherman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.