Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Biolite maakt krachtige solar oplader met zonnewijzer

Biolite maakt krachtige solar oplader met zonnewijzerMet de Biolite Solar Panel 10+ zit je nooit meer zonder stroom. Zelfs als de zon al achter de bergen is verdwenen laad je je smartphone op dankzij de ingebouwde accu met een capaciteit van 3000 mAh. Het uitvouwbare zonnepaneel heeft een 360 graden kickstand waardoor je het op elk terrein kunt plaatsen. Met de geïntegreerde analoge zonnewijzer bepaal je vervolgens de juiste stand, zodat je altijd een optimale opbrengst hebt van de zon.

Met dit zonnepaneel van 10 Watt per uur kun je je telefoon, tablet, camera of lamp opladen, waar en wanneer dit ook maar nodig is. Eenvoudig, dankzij de USB-uitgang. Je smartphone is in één uur tijd volledig opgeladen. Ideaal tijdens een meerdaagse wandeltocht of kampeervakantie.

Licht van gewicht
BioLite heeft het gebruiksvriendelijke design van de Solar Panel 10+ gecombineerd met een minimalistisch materiaalgebruik. Het resultaat is een ultradun en lichtgewicht paneel. In plaats van een hinderlijke plastic behuizing te gebruiken, zijn de monocrystalline zonnepanelen ontworpen met het gepatenteerde bonding-systeem. Dankzij de handige ogen is het paneel eenvoudig op een rugzak te bevestigen, zodat je ook tijdens het wandelen je apparatuur kunt bijladen.

Informatie
BioLite Solar Panel 10+ is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse webshops. De winkeladviesprijs is 149,95 EURO. Ook verkrijgbaar in een 5+ uitvoering, ad 89,95 EURO.

Voor meer informatie: https://www.bioliteenergy.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot BioLite:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.