Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face Apex Flex GTX-jas is eerste volledig water- en winddichte regenjas met zachte binnenzijde

The North Face Apex Flex GTX-jas is eerste volledig water- en winddichte regenjas met zachte binnenzijdeDroog blijven in een regenjas? Zelfs als het pijpenstelen regent? Dat kan, alleen zo jammer dat die jassen nooit echt lekker zitten. Tot nu. De nieuwe Apex Flex GTX® van The North Face® is namelijk de eerste compleet water- en winddichte regenjas die zacht is aan de binnenzijde. The North Face® is hierin geslaagd door de warme eigenschappen van een katoenen hoodie te combineren met de bescherming van een bergjas.

De nieuwe innovatie biedt je ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en zeer veel comfort. Daar zorgt het zacht geweven GORE-TEX®-materiaal wel voor. De volledig nieuwe combinatie van GORE-TEX®- bescherming met de flexibiliteit van een soft shell maakt de Apex Flex GTX® tot een honderd procent waterdichte jas met een heerlijk draagcomfort - zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

Darren Cookson, VP Product bij The North Face® EMEA: "Met de introductie van de Apex Flex GTX®-jas creëerde The North Face® niet alleen een nieuw type regenjas, maar ook een volledig nieuwe categorie waterdichte buitenkleding. Vanwege de honderd procent waterdichte en extreem ademende eigenschappen kun je doorgaan waar anderen ophouden; of je nou een zonovergoten bergwand beklimt, door een met regen doordrenkte vallei hiket, of tenten opzet op winderig terrein."

De jas is verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenuitvoering, en wordt geleverd in verschillende kleuren. De Apex Flex GTX®-jas is verkrijgbaar op www.thenorthface.nl en in The North Face®-winkels, en heeft een adviesprijs van 250 EURO.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.