Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deejo Tattoo Wood, lichtgewicht zakmessen met houten heft en opvallende staalgravures

Deejo Tattoo Wood, lichtgewicht zakmessen met houten heft en opvallende staalgravuresEen Deejo is een persoonlijk accessoire. Een stijlvol kleinood. Het merk introduceert nu Deejo Tattoo Wood, een complete collectie zakmessen met artistieke staalgravures, afgewerkt met luxe houtsoorten. De messen zijn uitzonderlijk verfijnd en modieus. En praktisch, want een zakmes komt altijd van pas: in de keuken, bij het kampvuur, in het bos of tijdens een picknick. Voor actieve mensen is het een onmisbaar stukje gereedschap.

Het lemmet van Deejo is gemaakt van lichtgewicht roestvrijstaal. Voor het heft van de Wood-serie worden diverse houtsoorten gebruikt als jeneverbeshout, rozenhout en granadillahout. Naast Tribal zijn er nog meer gravures als Art Deco, Fish, Tree, Feather, Cherry Blossom en Japanese Dragon. Er zijn ook fraaie series rond een bepaald thema: Mer, Terre, Nature, Biker en Fantasy.

Informatie
Het Deejo Tattoo Wood zakmes weegt 37 gram en heeft een fors lemmet van 9,5 cm. De lengte van het mes als geheel is 20,5 cm. Het mes is voorzien van een stevig linerlock systeem en een broekclip waardoor je het altijd veilig bij je kunt dragen. Deejo is ook verkrijgbaar in kleinere formaten.

Deejo Tattoo Wood, 37 gram met staalgravure, consumentenadviesprijs EURO 49,90. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en-webshops.

Voor meer informatie: https://www.deejo.fr/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.