Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Verwarmde kleding van Berghaus

Verwarmde kleding van BerghausBerghaus rekent dezewinter af met de kou middels een toepassing van de revolutionaire Heat Cell technologie om kleding te verwarmen.

Het Heat Cell Gilet is de eerste bodywarmer met ingebouwde verwarming. Het speciale aan de gebruikte Heat Cell technologie is het feit dat er geen gebruik wordt gemaakt van breekbare gloeidraden. De voordelen hiervan zijn legio: veiligheid, efficiency, betrouwbaarheid en een nauwkeurig bepaalde temperatuur van 38°C.

De Heat Cell technologie werkt met elektrisch geleidende polymeer (kunststof). Bij de stroomdoorvoer komt er warmte vrij. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Lithium-Ion accu's, welke met de bijgeleverde oplader binnen 2 uur weer ogeladen kunnen zijn.

De warmtepanelen zijn ter hoogte van de nieren aangebracht en zo dun dat ze ook bij het dragen van een rugzak niet storen. Ze zijn waterdicht en kunnen dus gewoon mee in de wasmachine (de accu's en bedieningsknop dienen wel eerst verwijderd te worden).

Het Heat Cell Gilet is het eerste kledingsstuk waar deze technologie in wordt toegepast. Het jack bestaat verder uit Polartec® Thermal Pro®. Het is voorzien van twee grote zakken, een borstzak met ristsluiting, een hoge kraag en een (met Berghaus hardshells compatible) ritssluiting.

Het Heat Cell Gilet is er voor zowel de heren als de dames in de maten S-XL en weegt 445 gram (heren) of 400 gam (dames). De accu's wegen 98 gram.

Adviesverkoopprijs van het Heat Cell Gilet is Euro 249.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.