Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Regatta Bayleigh damesjas, mooi, ademend, winddicht en waterproof

Regatta Bayleigh damesjas, mooi, ademend, winddicht en waterproofHet is heerlijk om buiten te zijn, weer of geen weer. Als je maar de juiste kleding aantrekt. De Regatta Bayleigh regenjas beschermt je optimaal tegen de elementen. Of het nu waait of regent, deze wind- en waterdichte damesjas voelt altijd comfortabel. En de jas is zo mooi dat de zon altijd een beetje schijnt, waar je ook gaat.

Het jack heeft een fijne pasvorm en is voorzien van een verstelbare capuchon met een accentuerende, blauwgestreepte voering. Handig zijn de twee zakken met ritssluiting en de binnenzak waarin je alles veilig opbergt. De manchetten zijn verstelbaar met een knoopsluiting. De naden zijn getapete en dankzij de Isotex 5000 technologie is de jas waterdicht en toch ademend.

Informatie
Regatta Bayleigh regenjas is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. In drie kleuren: geel, donkerblauw en rood.
Consumentenadviesprijs EURO 74,95

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.