Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Roald Amundsen Universal Cold Cream voor extreme omstandigheden

Roald Amundsen Universal Cold Cream voor extreme omstandighedenExtreme omstandigheden vragen om intensieve verzorging van de huid. Roald Amundsen Skincare heeft hiervoor nu een beschermende en voedende handcrème ontwikkeld: Universal Cold Cream Extreme. Niet alleen voor poolreizigers en bergbeklimmers, maar voor alle mensen die graag buiten zijn. Weer of geen weer.

De watervrije handcrème van Roald Amundsen heeft een desinfecterende werking en verbetert de bloedcirculatie van de handen. Dit beschermt de handen niet alleen, maar vermindert ook eventuele pijn die koude omstandigheden met zich meebrengen. De voedende handcrème bevat natuurlijke ingrediënten als amandelolie en lavendelolie. Dankzij de toevoeging van vitamine E wordt de crème direct opgenomen in de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.

Roald Amundsen
De naam van Roald Amundsen, de poolreiziger die als eerste mens de Zuidpool bereikte, leeft voort in het merk Roald Amundsen Skincare. Een merk dat huidverzorgingsproducten ontwikkelt voor alle outdooractiviteiten in zomer en winter. Of het nu gaat om werken in de tuin, hiken in de volle zon of het volbrengen van een poolexpeditie. Roald Amundsen Skincare beschikt over producten die helpen om huid en lippen te beschermen en te herstellen. De producten van Roald Amundsen Skincare zijn 100% dierproefvrij.

Informatie
Universal Cold Cream Extreme van Roald Amundsen Skincare is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Tube 30 ml. De adviesverkoopprijs bedraagt EURO 15,95.

Voor meer informatie: https://www.roaldamundsen.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Roald Amundsen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.