Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Care Plus introduceert Travelset met 5 mini-sprays voor optimale bescherming

Care Plus introduceert Travelset met 5 mini-sprays voor optimale beschermingCare Plus®, het merk van Tropenzorg BV dat in 1992 opgericht werd om reizigers onbezorgd te laten reizen, informeert al jaren over het hoe en waarom van een veilige reis. Wie een grote (en ook verre) reis gaat maken, legt meestal een reisapotheek aan voor de nodige bescherming ter plaatse tegen insecten én de zon. Wie er minder ver of lang op uit trekt, dient zich evengoed ook te beschermen. Daarom introduceert Care Plus nu een erg handige Travelset die slechts 135 gram weegt maar toch maximaal bescherming biedt.

De Travelset bevat 5 verschillende mini-sprays van elk 15 ml:
- 1x Anti-Insect DEET 40%, die 8u tegen muggen en 4u tegen teken beschermt
- 1x Anti-Insect Natural, die 4 tot 6 uur tegen muggen, teken en knutten beschermt én ook kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 3 maanden
- 1x Insect SOS, die de huid na steken en beten verkoelt en kalmeert
- 1x Sun Protection Waterproof SPF 30: een waterproof zonnespray, factor 30
- 1x Aftersun, die de huid na blootstelling aan de zon verzorgt en kalmeert

Met één flesje van 15ml kan je ongeveer 100 keer sprayen!

Dankzij de handzame verpakking en het lage gewicht zit deze Travelset voortaan altijd in je tas of rugzak wanneer je er een dagje op uit trekt of spontaan een weekendje weg gepland hebt.

Dankzij de transparante verpakking kan deze Travelset ook zonder problemen mee in je handbagage wanneer je het vliegtuig neemt voor een citytrip of korte zonvakantie!

Deze Travelset is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere outdoor speciaalzaak en heef een adviesverkoopprijs van EURO 12,99.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.