Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SIGG komt met sprankelende isolatiefles van glas

SIGG komt met sprankelende isolatiefles van glasMet de nieuwe drinkfles Hot en Cold Glass van Sigg zie je wat je drinkt. En dat is bijzonder voor een isolatiefles. Zo geniet je extra van hete of koude dranken zoals verse muntthee of infused ijswater met stukjes fruit. De glazen drinkfles is prachtig vormgegeven: elegant en toch sportief. Een echte musthave die vooral ook erg functioneel is.

Dankzij de twee ingebouwde filters kun je de Sigg Hot & Cold Glass WMB afstemmen op je persoonlijke voorkeur. De lange filter is bijzonder geschikt voor losse thee of verse munt, terwijl de korte filter ideaal is voor hele theeblaadjes of gemberschijfjes. Beide filters kunnen gemakkelijk worden verwijderd.

De dubbelwandige drinkfles is gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas dat zorgt voor een perfecte isolatie. Koffie en thee blijven langer warm en dranken als infused water en smoothies langer koud. De opening is compatibel met alle SIGG WMB caps.

Pure smaak
Het deksel is van gecoat roestvrijstaal, waardoor de drank alleen in aanraking komt met roestvrijstaal en glas. Dit zorgt ervoor dat smaak en geur niet worden beïnvloed: je proeft de drank en niets anders dan de drank.

Informatie
Sigg Hot & Cold Glass WMB is verkrijgbaar in winkels en wegshops. Consumentenadviesprijs EURO 29,95.

Voor meer informatie: https://www.sigg.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sigg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.