Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Black Diamond breidt ski-lijn uit

Black Diamond breidt ski-lijn uitHet Amerikaanse Black Diamond breidt zijn bescheiden ski-lijn uit met enkele nieuwe allround modellen voor tour, telemark en piste.

Onder de nieuwe modellen onder andere de Ethic en Mystic, twee zeer veelzijdige skis. Dat wordt enerzijds bereikt door de 'Semi-Fat' geometrie (de Ethic heeft radius van 23 meter en de maten 112-79-102mm bij een lengte van 176cm, de Mystic een radius van 22 meter en de wat bescheidener maten van 110-79-100mm bij een lengte van 167cm).

Anderzijds is de veelzijdigheid te danken aan de constructie: Dual Torsion Bow-Technology, Hybrid-kern van Densolite en Holz, evanals de C-Matrix-constructie. De door Black Diamond ontworpen Dual Torsion Bow-Technology zorgt voor een effectieve krachtoverbrenging tussen de kanten en de bindingen. De combinatie van Densolite en hout in de Hybrid-kern zorgen voor een lager gewicht, gelijkmatige flexibiliteit en een aangename demping. De C-Matrix-constructie (kunststof en metaal) verhogen de levensduur van de skis.

De Ethic is er in de lengtes 158, 167, 176 en 185cm en heeft als adviesverkoopprijs Euro 449,90.

De speciaal voor vrouwen ontworpen Mystic (zie foto) is er in de lengtes 158, 167 en 176cm en zal eveneens Euro 449,90 gaan kosten.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.