Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-UnderGear gelanceerd op de Nederlandse markt

X-UnderGear gelanceerd op de Nederlandse marktXray-on heeft als exclusieve distributeur van het thermisch ondergoed X-UnderGear een start gemaakt met het openbreken van de Nederlandse markt van hoogwaardig thermisch ondergoed.

X-UnderGear is thermisch ondergoed van een onvergelijkbaar hoge kwaliteit. De markt voor thermisch ondergoed wordt al jaren gedomineerd door een aantal spelers maar biedt voldoende mogelijkheden voor een product dat hoger in de markt is gepositioneerd. Ook zijn er nog voldoende nieuw te ontginnen segmenten. Naast de gebruikelijke markten zoals de wintersport, het fietsen en het schaatsen zijn er ook goede mogelijkheden in bijvoorbeeld het tennissen en het hockey. Een duidelijk kenmerk van de markt is dat er weinig vernieuwingen plaatsvinden. Met de introductie van X-UnderGear komt hier een einde aan. Het van oorsprong Italiaanse merk X-UnderGear heeft de afgelopen jaren reeds furore gemaakt in diverse Europese landen, waaronder Nederland, met het ook door haar ontwikkelde X-Socks en zorgt met X-UnderGear voor een sprong voorwaarts in het thermisch ondergoed.

De technisch hoogwaardige weefsels zorgen voor een ongeëvenaarde functionaliteit en comfort. De materialen zijn dusdanig geweven dat er voor elke plek van het lichaam een optimale balans is tussen het vasthouden van warmte en het afvoeren van zweet. Door de uitmuntende pasvorm worden met name voor sporters optimale omstandigheden gecreëerd om nog beter te presteren. Deze combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat X-UnderGear een unieke positie op de markt inneemt.

Nieuw is ook dat de producten van X-UnderGear, naast de verkoop via de gebruikelijk retailkanalen, door de consument rechtstreeks te bestellen zijn op de eigen website. Hiervoor zijn www.X-underGear.nl en de makkelijker te onthouden domeinnaam www.altijdwarm.nl in gebruik. De prijzen op de sites zijn gelijk aan de winkelverkoopprijzen en liggen, inclusief verzendkosten, rond de Euro 80,- voor een shirt of broek.

“Wij hebben gezien dat de markt voor e-commerce groot genoeg is voor verkoop van producten zoals X-UnderGear.” , aldus Raymond Witvoet, directeur van Xray-on. “Door het internet in te zetten kunnen we er voor zorgen dat de wensen van de consument beter en sneller bediend worden. Niet alle producten lenen zich hiervoor maar met X-Undergear zijn alle randvoorwaarden voor deze directe benadering, zoals een fantastische kwaliteit, in voldoende mate aanwezig. In de nabij toekomst wil Xray-on met meer van dit soort concepten de markt betreden. Dit is een eerste zeer belangrijke stap.”

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-UnderGear (ondergoed):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.