Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Slimme draadloze oordoppen voor tijdens het buitensporten

Slimme draadloze oordoppen voor tijdens het buitensporten's Werelds eerste echte draadloze, slimme oordoppen genaamd The Dash komen naar de Benelux. Geweldig geluid en de unieke pasvorm zorgen voor de ultieme ervaring tijdens het sporten, zwemmen, motorrijden of gewoon in het dagelijks leven.

Met een opslag van 4GB en waterdicht tot 1 meter diepte, is The Dash in te zetten in elke tak van sport. Waar en wanneer u maar wilt. Thuis, onderweg, op de fiets of in de sportschool. The Dash zit u niet in de weg én geeft u daarnaast feedback over al uw prestaties.

The Dash is eenvoudig te bedienen via een unieke aanraak-interface op de oordoppen. Daarnaast is het mogelijk om met The Dash onderwater te zwemmen en kan het systeem optreden als geluidsversterker, als gehoorapparaat. Wilt u uzelf even afzonderen in een drukke trein of vliegtuig? Dan kunt u via The Dash ook het geluid van uw omgeving uitzetten dankzij de functie; Audio-transparency die dit filtert.

Muziek kunt u afspelen via een Bluetooth verbinding met uw Smartphone of dankzij de 4GB opslag, direct vanaf The Dash zelf. The Dash heeft op één batterijlading een speelduur van ongeveer 3 uur, maar het bijgeleverde opbergdoosje fungeert levens als oplader waarmee ze Het opbergdoosje nog eens tot 5x opnieuw kunnen worden opgeladen. Ruim voldoende dus voor een lang weekend muziek luisteren tijdens het lopen. The Dash wordt geleverd inclusief USB-kabel en meerdere rubberen sleeves zodat ze geschikt zijn voor elk type oor. Binnenkort zullen ze tevens in het wit verkrijgbaar zijn. Adviesverkoopprijs: 299,00 EURO.

The Dash is in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij Xando Benelux Bragi distributeur: http://www.xando.nl/bragi/.

Voor meer informatie: https://www.bragi.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.