Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mac in a Sac regenkleding populairder dan ooit

Mac in a Sac regenkleding populairder dan ooitNiets is zo onvoorspelbaar als het weer en daar weten we in Nederland alles van. Loop je 's-morgens de deur uit staat er geen wolkje aan de hemel, blijkt aan het eind van de middag een dik pak regenwolken dreigend een nat pak te garanderen. Daarom is de regenkleding van het Ierse merk Mac in a Sac zo populair. Het kan immers gemakkelijk compact worden opgeborgen in een eigen opbergzakje en vindt zo altijd een plaatsje in de schooltas of laptoptas.

100% waterdicht en toch comfortabel
De regenkleding van Mac in a Sac is 100% waterdicht, maar toch bijzonder comfortabel dankzij het unieke "Staycool" systeem op de rug. Dit even vernuftige als functionele systeem zorgt er namelijk voor dat de lucht op je rug goed kan circuleren. Daardoor heb je geen condensvorming binnen in het jack en dus een prettig klimaat tijdens het lopen of fietsen. Het lichtgewicht nylon van het jack is 100% waterdicht, net als de naden die daartoe speciaal zijn getapet. Daarnaast is de stof ook volledig winddicht en beschikt het materiaal over een zeer goed ademend vermogen. De ritsen zijn waterafstotend, zodat ook langs deze weg regenwater geen kans krijgt om binnen te dringen.

No-nonsense functionaliteit
Het bijzondere aan de regenkleding van Mac in a Sac is het feit dat de kleding is voorzien van alle features die je verwacht van hoogwaardige regenkleding, maar geen overbodige extra's heeft die zowel het gewicht als de prijs opdrijven. Het feit dat de kleding zeer gemakkelijk en compact kan worden opgeborgen in een eigen opbergzakje maakt het reuzehandig als 'just in case' regenkleding. En dankzij de enorme keus uit verschillende kleuren - meer dan 10 kleuren alleen al in de jacks voor volwassenen - en ruime range aan maten - XS t/m XXXL is er voor iedere smaak een jack. Om de bescherming compleet te maken kan er ook nog worden gekozen voor een Mac in a Sac regenbroek.

Ook voor kinderen
Mac in a Sac is er ook in speciale kindermaten. Deze Mini-uitvoering van het klassieke Mac in a Sac regenjack is verkrijgbaar in vijf vrolijke kleuren in 4 verschillende maten - voor de kleinste dreumes van 2-4 jaar tot voor de beginnende tiener van 11-13 jaar.

Goed verkrijgbaar
Inmiddels is de regenkleding van Mac in a Sac in méér dan 170 verkooppunten verspreid over heel Nederland verkrijgbaar. Een overzicht van alle dealers is te vinden op de website www.macinasac.nl. Op dezelfde website is de kleding tevens direct te bestellen via een uitgebreide online webshop.

Voor meer informatie: https://www.macinasac.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mac in a Sac:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.