Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN laat zien dat steunzolen en zomersandalen prima samen gaan

KEEN laat zien dat steunzolen en zomersandalen prima samen gaanHet Amerikaanse Keen Footwear maakte inmiddels tien jaar geleden furore toen ze sandalen op de markt brachten die toch je voet en tenen beschermen tijdens het wandelen en sporten. Intussen groeide Keen wereldwijd uit tot vierde grootste merk in de buitensportschoenen en blijven ze innovatief. Zoals met hun zomersandalen die geschikt zijn voor gebruik met steunzolen.

Onder het motto: outdoor is elke plek zonder plafond, biedt Keen een schoen aan voor iedereen die geniet van buiten zijn, of het nu in de wijde natuur of thuis in de tuin is, voor watersport of een stadswandeling.

In het gamma vinden we ook twee modellen die speciaal werden ontworpen om te combineren met steunzolen. Of u nu kiest voor de Arroyo, een luchtige schoen, of de Rialto, een luxueus afgewerkte sandaal met teenbescherming, beide modellen hebben een uitneembaar voetbed dat kan worden vervangen door een orthopedische zool. Deze beide lederen schoenen bieden de stabiliteit en het comfort van volwaardige wandelschoenen en kunnen voor stevige trektochten worden ingezet.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.