Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx: nieuw Sigma SV Jacket

Arc'Teryx: nieuw Sigma SV JacketArc'Teryx, bekend van hun hoogwaardige technische buitensport-producten breidt komende winter de soft-shell serie uit met het nieuwe Sigma SV Jacket.

Het nieuwe Sigma SV jacket is uitgevoerd met Windstopper Softshell materiaal van W.L. Gore en daardoor zeer geschikt voor de zwaardere omstandigheden. Lichaamswarmte wordt immers zeer goed vastgehouden en weers-elementen als wind en regen wordt effectief tegengehouden.

Het nieuwe Sigma SV Jacket is uitgevoerd met een rits aan de voorkant met interne windflap, een capuchon welke ook geschikt is voor het dragen over de klimhelm, binnenzak en twee gewone jaszakken, okselritsen en met velcro-sluitingen bij de polsen.

Verkrijgbaar in 3 kleuren (black, salsa en seagull) met een gewicht van 670 gram zal het jack rond de 435 Euro gaan kosten.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.