Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Eureka! Lone Tree 4 biedt ongekende ruimte met weinig gewicht

Eureka! Lone Tree 4 biedt ongekende ruimte met weinig gewichtMet een gewicht van zo'n 3,5 kilogram en ruimte voor vier personen heeft de Lone Tree 4 van Eureka! een ongekende ruimte/gewicht verhouding. Deze éénstokstent is niet alleen uitermate stabiel onder alle weersomstandigheden, maar is bovendien zeer compact mee te nemen in de rugzak, kano of op de (motor)fiets.

Prettig leefklimaat
De Lone Tree 4 bestaat uit een onafhankelijk van elkaar op te zetten binnen- en buitentent. De binnentent is voor een groot deel voorzien van zogenaamd 'No-See-Um Mesh'. Dit houdt tot zelfs de kleinste insecten tegen, maar zorgt tegelijkertijd voor optimale ventilatie. Samen met de afgeschermde ventilatie-openingen in de nok van de buitentent zorgt dit voor een prettig leefklimaat. Zeker bij slecht weer komt het grote vloeroppervlak van de tent goed tot zijn recht.

Optimale verhouding ruimte en gewicht
Met ruimte voor 4 personen, inclusief plaats voor hun uitrusting verspreid over de binnentent en de ruime vestibule, is de Lone Tree 4 een behoorlijk grote éénstokstent. De hoogte van de binnentent is 165 cm, terwijl het grondoppervlak van de tent 290 cm bij 290 cm meet. Door gebruik te maken van lichtgewicht materiaal wist Eureka! het gewicht toch ruim onder de 4 kilogram te houden. 3,6 kilogram om precies te zijn. Daarmee is de verhouding tussen gewicht en ruimte ideaal, mede ook omdat het gewicht van de verschillende onderdelen van de tent over de tochtgenoten verdeeld kan worden.

Verschillende uitvoeringen
Eureka! biedt de Lone Tree in twee uitvoeringen aan, waarvan de Lone Tree 4 de grootste is. De kleinere Lone Tree 3 is geschikt voor 3 personen en hun uitrusting.

Materiaalspecificaties:
Buitentent: 75D Taffeta Polyester, min. 3000mm PU coating, vuur-vertragend
Binnentent: 68D Taffeta Polyester, vuur-vertragend
Grondzeil: 75D Taffeta Polyester, 5000mm PU coating, vuur-vertragend
Stok: verstelbare aluminium stok
Kleuren: Fly: green; Floor: Charcoal

Adviesverkoopprijs: EURO 349,95 (Lone Tree 4) en EURO 249,95 (Lone Tree 3)

Voor meer informatie: https://www.eurekaeurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Eureka!:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.