Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE organiseert wederom pittige Trans-Schwarzwald voor mountainbikers

VAUDE organiseert wederom pittige Trans-Schwarzwald voor mountainbikersOok dit jaar zal VAUDE haar jaarlijkse Trans-Schwarzwald organiseren, een 5-daagse MTB-marathon voor zowel professionele mountainbikers als liefhebbers van een pittige meerdaagse tocht. De Trans-Schwarzwald zal dit jaar plaatsvinden van 10 t/m 14 augustus en om Nederlandse deelnemers te stimuleren organiseert VAUDE Nederland, samen met de NKBV en Go MTB, een compleet trainingsprogramma ter voorbereiding.

5 dagen afzien én genieten
Met de Trans-Schwarzwald neemt VAUDE de deelnemers mee naar het schitterende Zwarte Woud. In 5 etappes worden er méér dan 400 kilometers verreden en moeten er méér dan 10.000 hoogtemeters overwonnen worden. Tijdens deze pittige tocht zal je als deelnemer dus zeker moeten afzien, maar er is ook veel gelegenheid om te genieten. Niet alleen van de schitterende natuur waar de route doorheen voert, maar ook tijdens de verschillende nevenevementen die tijdens de tocht worden georganiseerd, waaronder expo’s in elk van de overnachtingsplaatsen.

Trainingsprogramma
Om Nederlandse mountainbikers te stimuleren om deel te nemen aan dit unieke evenement is een uitgebreid trainingsprogramma opgezet ter voorbereiding én ter kennismaking van elkaar. Dit trainingsprogramma bestaat uit een intake, sportvoedingsadvies, uitleg over bikeonderhoud, een MTB-tocht en clinic, een 2-daags en een 3-daags trainingsweekend (in respectievelijk Zuid-Limburg en de Ardennen), online advies en begeleiding en natuurlijk deelname aan de Vaude Trans-Schwarzwald. Door middel van Strava blijven de deelnemers op de hoogte van elkaars trainingen en gemotiveerd om te blijven trainen. Ter ondersteuning heeft VAUDE Nederland een facebookpagina in het leven geroepen om de ontwikkelingen op de voet te volgen: www.facebook.com/VaudeTS

Meer informatie:
Nederlandse Facebookpagina: www.facebook.com/VaudeTS
Officiële website Vaude Trans-Schwarzwald: www.trans-schwarzwald.de

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.