Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Human-Comfort introduceert nieuwe lijn reiskussens

Human-Comfort introduceert nieuwe lijn reiskussensEen reiskussentje is op zich niet nieuws. Overal zijn deze, vaak opblaasbare reiskussentjes, te verkrijgen. Maar een lijn compacte kussens maken geschikt voor elke reis die ook nog heerlijk zacht en natuurlijk aanvoelt, is een hele uitdaging geweest voor de ontwerpers van Human-Comfort. Maar.. het is gelukt!

Geïnspireerd door de materialen die worden gebruikt in de woonbranche is een lijn ontwikkeld van "comfortabele reisvrienden" in verschillende vormen en maten. De kussenlijn ziet er uit als schapenvacht en voelt minstens zo zacht aan. De kussens zijn klein op te rollen en mee te nemen in de meegeleverde compressietas en gemaakt van verschillende vulmaterialen waaronder zeer zacht traagschuim. Belangrijke bijkomstigheid van deze kussens is dat zij het ook heel goed thuis doen op de bank en daardoor het hele jaar gebruikt kunnen worden.

Om de lijn te completeren zijn er ook twee hoezen ontwikkeld voor het luchtbed of de slaapmat. Door de flexibiliteit van het materiaal past het vrijwel op elke maat luchtbed of slaapmat.

De nieuwe reiskussens zijn er in vier verschillende modellen en hebben een adviesverkoopprijs vanaf EURO 16,95.

De nieuwe reislijn van Human-Comfort is vanaf heden verkrijgbaar bij de kampeerspeciaalzaken en outdoorbedrijven.

Voor meer informatie: https://www.human-comfort.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Human Comfort:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.