Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vederlichte Julbo Aero zonnebril verovert wereld van trail running

Vederlichte Julbo Aero zonnebril verovert wereld van trail runningMet een gewicht van slechts 26 gram, zeer stabiele pasvorm en uitstekende ventilatie onder alle omstandigheden is de Aero van Julbo hard op weg om de favoriete zonnebril van menig trail runner te worden.

De Aero van Julbo is een lichtgewicht zonnebril die een extreem laag gewicht weet te combineren met belangrijke aspecten als hoog draagcomfort, goede ventilatie, stabiele pasvorm en uiteraard volledige bescherming van de ogen tijdens het sporten. De Aero is specifiek bedoeld voor sporten met hoge intensiteit, waarbij het belangrijk is dat de bril goed op zijn plaats blijft zitten en tegelijkertijd niet beslaat.

Dankzij het speciale ontwerp van de Air Link pootjes en de speciale ‘3d Fit Nose’-neusbrug is de Aero niet alleen zeer stabiel, maar ook goed aan te passen aan de vorm van het gezicht van de drager. De zogenaamde wingtips op de neusbrug zijn individueel in te stellen en zorgen zo voor een perfecte aansluiting op de neus. Het open ontwerp van de Air Link pootjes zorgt enerzijds voor een laag gewicht, maar biedt tegelijkertijd extra ventilatie. Iets dat bij het hardlopen of trail runnen van groot belang is.

De panoramische pasvorm van de bril zorgt voor een zo breed mogelijk blikveld, zodat de bril totaal niet hinderlijk is als deze bijvoorbeeld bij het klimmen wordt gedragen. De anti-slip uiteindes van de pootjes zorgen bovendien dat de bril ook goed blijft zitten tijdens de snelle bewegingen van trail runners of klimmers.

De Aero wordt geleverd in 4 verschillende versies, elk met hun eigen specifieke lens: Spectron 3, Spectron 3CF (met coating)), Zebra, Zebra Light. En dat uiteraard in verschillende kleuren. De bril wordt geleverd inclusief een stevige opbergbox.

Adviesverkooprijs van de Julbo Aero met Zebra lens is vanaf EURO 139,95.

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.