Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Odlo brengt extra variatie in de collectie sport-bh's

Odlo brengt extra variatie in de collectie sport-bh'sNa de succesvolle herlancering van sport-bh's vorig jaar breidt Odlo zijn collectie nu uit met een nieuwe Medium Support bh die veelzijdigheid als zijn grootste troef heeft. Als aanvulling op de nieuwe sport-bh stelt Odlo ook THE INVISIBLES String voor.

De MEDIUM PADDED Sport-bh heeft een uitneembare vulling voor een perfecte pasvorm en verbergt wat vrouwen niet willen laten zien. Het nieuwe model heeft niet alleen verstelbare en extra zachte schouderbandjes, het heeft ook een verstelbare rugsluiting. Zo kan iedereen de sport-bh aan zijn lichaam aanpassen en ondersteunt hij de persoonlijke noden van elke atlete. Het zachte '4 Way Stretch'-materiaal zorgt voor optimaal comfort. De bh bestaat uit twee lagen, stretchmateriaal aan de buitenkant en meshmateriaal aan de binnenkant, garandeert een doeltreffende ondersteuning en zorgt bovendien voor een optimaal vochtregulerend vermogen. Tussen de borsten is een extra luchtdoorlatend inzetstuk in power mesh aangebracht dat voor een hoog ademend vermogen en ventilatie zorgt.

De MEDIUM PADDED sport-bh is verkrijgbaar in de neutrale kleuren zwart en wit, maar ook in een fleurig beetroot purple. Omdat naast draagcomfort en pasvorm ook design een belangrijke rol speelt bij het kiezen van de juiste sport-bh, is het nieuwe model ook verkrijgbaar in allover-print in de nieuwe zomerkleuren cockatoo-silver pine en beetroot purple-cherry tomato.

Als aanvulling op de nieuwe sport-bh stelt Odlo ook THE INVISIBLES String voor. De string is gemaakt van hoogtechnologisch, ultralicht materiaal en voelt aan als een tweede huid. Dankzij de superdunne, gekleefde naden behoren gĂȘnante contouren tot het verleden en is de string onder aansluitende Running-Tights zo goed als onzichtbaar. De strings zijn per twee verkrijgbaar in de kleuren beetroot purple, cockatoo, zwart en wit.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.