Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Defcon 5 vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland

Defcon 5 vanaf nu ook verkrijgbaar in NederlandDefcon 5 is een Italiaans merk dat zich met haar producten richt op militaire eenheden in de NAVO en VN-missies. Het assortiment bestaat uit onder andere kleding, slaapzakken en rugzakken welke allemaal voldoen aan de behoorlijk zware eisen die legereenheden aan het materiaal stellen. Sinds kort zijn enkele producten van het merk in Nederland verkrijgbaar via online winkel Basiszaak.nl.

Vooralsnog kiest Basiszaak.nl ervoor om een beperkt deel van het complete Defcon 5 assortiment aan te bieden in de online winkel. Reden zal duidelijk zijn: de doelgroep voor deze producten is erg select en daarom zijn niet alle producten geschikt om aan het grote publiek aan te bieden. Daarnaast heeft Basiszaak.nl enkele producten gekozen die vooral voor wat betreft prijs/kwaliteitsverhouding zeer interessant zijn.

Zo biedt Basiszaak.nl enkele winterslaapzakken in onopvallende natuurlijke kleuren, die geschikt zijn voor minder extreme omstandigheden. Ook een Bivy tent behoort tot het aanbod. Deze bivaktent is een extreem compacte shelter met twee kleine boogstokken en een gewicht van slechts 1700 gram.

Het complete aanbod aan Defcon 5 producten van Basiszaak.nl kan op hun website bekeken worden: www.basiszaak.nl.

Voor meer informatie: https://www.defcon5italy.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.