Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Webshop Altra Running Nederland online

Webshop Altra Running Nederland onlineDe afgelopen tijd heeft Technolyt, importeur van het merk Altra Running, geïnvesteerd in een nieuwe Nederlandse website voor het hardloopmerk Altra Running. De ontwikkelingen gaan voorspoedig en de eerste versie is te bezoeken op: www.altrarunning.nl.

Waarom een webshop voor Altra?
Het doel van de webshop is om de naamsbekendheid en beschikbaarheid van het merk Altra in Nederland, België en Luxemburg te vergroten. Hierbij willen wij ook de consumenten informeren, enthousiasmeren en de mogelijkheid bieden om het gehele assortiment dat in de Benelux beschikbaar is te tonen.

De consument heeft de mogelijkheid om het gehele huidige assortiment op de webshop te bekijken en online te bestellen. Op de website is verder meer informatie te vinden over Altra en welke technologieën zij gebruiken in hun schoenen. U kunt dit vinden onder het kopje 'Waarom Altra'. Op de dealerpagina kunt u alle dealers vinden die Altra hardloopschoenen opgenomen hebben in hun assortiment en op de blogpagina worden blogs en nieuwsitems gepost die relevant zijn voor het merk

Voor meer informatie: https://www.altrarunning.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.