Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus Trailbreak Lunch Jug voor de hot lunch to go

Primus Trailbreak Lunch Jug voor de hot lunch to goPrimus introduceert een nieuwe serie dubbelwandig geïsoleerde lunchbekers, de TrailBreak Lunch Jugs. Dankzij de perfecte isolatie is deze beker ideaal om voedsel of drank mee te nemen: heet of juist koud. De jug ligt lekker in de hand en is prettig om uit te eten. De brede opening maakt vullen en reinigen gemakkelijk. De lunchbeker is verkrijgbaar in vier kleuren en twee maten: 400 ml voor een kleine snack en 550 ml om de grote honger te stillen.

Voor een snelle lunch neem je de TrailBreak Lunch Jug mee naar kantoor of werkplaats. Ook aan de waterkant voor vissers of tijdens een lange wandeling is de beker ideaal. Vooral in de winter. Een hete stamppot of een goed gevulde snert gaan er dan altijd in. Maar ook voor de zomer is de beker zeer geschikt, bijvoorbeeld om een koude salade of gazpacho mee te nemen.

De roestvrijstalen TrailBreak Lunch Jug heeft aan de buitenzijde een duurzame poedercoating voor extra grip. De taps toelopende vorm maakt het makkelijker om de beker in een volle rugzak te stoppen.

De nieuwe Primus Trailbreak Lunch Jug is verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, geel, rood en zwart.

Winkeladviesprijs van de kleine 400 ml Jug EURO 22,95. Voor de grote 550 ml Jug is dat EURO 24,95.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.