Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Thule introduceert waterproof en stootvaste smartphone case

Thule introduceert waterproof en stootvaste smartphone caseThule biedt optimale bescherming voor de nieuwste iPhones. De Thule Atmos X5 is een waterproof en dustproof smartphone case met IP68 rating. Dat betekent bescherming van het scherm tegen stoten en krassen, en valbescherming tot wel 2 meter.

Met de Thule Atmos X5 om je smartphone kun je met een gerust hart op avontuur.De handige snap-on en snap-off case is vakkundig ontworpen om een waterdichte pasvorm te kunnen garanderen. Op het Thule Test Center bewees de StratoShield-schermprotector vijf keer meer impact-bescherming te bieden ten opzichte van het scherm zelf, terwijl je touch-screen uiteraard gewoon naar behoren blijft werken.

De ShockStop corners zorgen ervoor dat je telefoon een val tot wel 2 meter kan doorstaan. De achterkant van de case is voorzien van een textuur waardoor je een betere grip hebt. Ook blijf je probleemloos toegang hebben tot alle poorten. Een verwijderbare polsband zorgt dat je je telefoon niet zomaar kwijt kunt raken.

De Atmos X5 ligt nu in de winkels voor een verkoopadviesprijs van EURO 79,95.

Voor meer informatie: https://www.thule.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.