Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Craghoppers Nosilife ondersteunt Freek Vonk

Craghoppers Nosilife ondersteunt Freek VonkBioloog Freek Vonk maakt dit seizoen voor BNN op NPO 2 een off-road trip door de ongerepte gebieden van Latijns-Amerika en wordt daarbij ondersteund door het merk Craghoppers.

Van de bijzondere Galapagos eilanden, dwars door de jungle van Costa Rica, over de toppen van de grillige Andes in Ecuador, via de regenwouden van de Amazone en de enorme moerassen van de Pantanal in Braziliƫ, eindigt Freek uiteindelijk helemaal aan de andere kant van het continent in metropool Rio de Janeiro. Onderweg wordt hij keer op keer verrast door de natuur en komt hij oog in oog te staan met reuzenmiereneters, slangen, leguanen, bizarre vogels en de levensgevaarlijke killer bees.

Craghoppers ondersteunt Freek en zijn crew al enkele jaren met kleding, vooral de insectwerende reiskleding Nosilife. Op de bovenstaande foto heeft Freek een angler shirt aan van Craghoppers.

'Freek Vonk in Latijns-Amerika', vanaf 23 oktober iedere vrijdag om 20.30 uur bij BNN op NPO 3.

Voor meer informatie: https://www.craghoppers.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.