Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TechTrail FitWare: digitale stappentellers

TechTrail FitWare: digitale stappentellersTechTrail komt op de markt met een vernieuwende serie electronische stappentellers uitgevoerd met een Electromagnetic Motion Sensor (EMS).

De digitale EMS zorgt er voor dat de stappenteller zeer nauwkeurig de stappen kan tellen van de drager ervan. Bij de eerste tien stappen die worden gezet calibreert de stappenteller zichzelf om zo die nauwkeurigheid te kunnen waarborgen.

De FitWare-serie van TechTrail bestaat uit 3 modellen: de Basic, de PR en de FM. De Basic versie is uitgevoerd met de functies afstand, stappenteller, caloriemeter, countdown, tijd, alarm en een backlit LCD display. Adviesverkoopprijs: Euro 34,95.

De PR-versie heeft dezelfde functies, maar is bovendien uitgerust met een pulse sensor. Adviesverkoopprijs: Euro 4,95.

Ook is er een FM-versie, die zoals de naam al doet vermoeden in uitgevoerd met een FM-radio (inclusief lichtgewicht hoofdtelefoon). Adviesverkoopprijs: Euro 44,95.

Voor meer informatie: http://www.techtrail.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Techtrail:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.